Bouwkundig adviseur / inspecteur

Bouwkundig adviseur / inspecteur

24-36 uur per week

Carrière maken bij een klein bedrijf met een hecht team waar ruimte is voor ontwikkeling? Wij zoeken ter uitbreiding en versterking van ons team een bouwkundig vastgoedinspecteur met 2 tot 5 jaar werkervaring. Sta je stevig in je schoenen, ben je flexibel en ben je ambitieus? Heb je een scherp oog en kun jij in jip-en-janneketaal aan de opdrachtgevers uitleggen in welke conditie het vastgoed verkeerd met mogelijke gevolgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

De werkzaamheden die je gaat uitvoeren zijn zeer divers van aard. In de functie van vastgoedinspecteur inspecteer je vastgoed waarbij je de inspectieresultaten vertaald naar een goed leesbaar en duidelijk rapport. De onderzoeken variëren van een mjop, quickscan, bouwkundige schaderapportages vloer- en kruipruimte onderzoeken tot aan NHG, verkoop- en aankoopinspecties van vastgoed (due diligence). Daarnaast voer je periodieke kwaliteitsinpspecties uit bij kleine en middelgrote nieuwbouw en renovatie projecten. 

Wie zijn wij?

Wij zijn BKT en bestaan bijna 15 jaar. Wij zijn centraal gevestigd in Zoetermeer in het hart van ons werkgebied Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Met een gemiddelde leeftijd van net boven de 30 jaar zijn wij een jong, dynamisch en flexibele organisatie. Wij houden ons voornamelijk bezig met vastgoedinspecties, bouw- en vastgoedmanagement. Binnen deze disciplines begeleiden en ondersteunen wij onze opdrachtgevers met bouw-, verbouw-, onderhoud- en renovatieprojecten. Dit doen wij met veel enthousiasme voor Verengingen van Eigenaren, (vastgoed)investeerders, architecten, beleggers, hypotheekadviseurs, particulieren en (semi) overheid waaronder woningcorporaties.

Onze projecten: Nieuweroord, Cobana, Oceaanhuis, Laan van Spartaan, Landbouwbuurt, Vesper, Le Medi, Lupine, Quarakter, Wattierstraat, Create@Mullerpier, Panoven, House of Cool en vele luxe villa's.

Wij vragen

  • afgeronde opleiding MTS / HTS bouwkunde;
  • 2 tot 5 jaar relevante werkervaring;
  • je bent zelfstandig, besluitvaardig en weet prioriteiten te stellen;
  • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;
  • ervaring met het opnemen en opstellen van MJOP’s, quickscans en nulmetingen;
  • bekend te zijn met de NEN2767;
  • kennis van bestekken (STABU / NLSfB), kwaliteitseisen en wet- en regelgeving.

Wij bieden

Wij bieden niet alleen een goed salaris met bonusstructuur, de mogelijkheid voor een auto van de zaak maar ook een ruim opleidingsbudget en een afwisselende en uitdagende baan met eigen verantwoordelijkheid.

Solliciteren

Ben jij onze nieuwe bouwkundig adviseur / inspecteur? Stuur je sollicitatiebrief met foto en CV vóór 27 september naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. t.n.v. Frank Koot. Meer informatie? Neem gerust contact op met Robbert van der Laarse op 06- 11895438.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.