Projectmanagement

De projectmanager brengt niet alleen de juiste partijen bij elkaar maar ook de juiste personen. Een goed functionerend projectteam met gemotiveerde medewerkers en duidelijke kaders is een van de belangrijkste succesfactoren. Het projectteam bepaald immers de klanttevredenheid. Denk hierbij aan een stedenbouwkundige, architect, kostendeskundige, constructeur en overige raadgevende ingenieurs.

“BKT stuurt aan op samenwerking en verbindt processen waarbij de doelstelling van de opdrachtgever voorop staat.”

De projectmanagers van BKT ontwikkelen het project binnen het opgestelde kader en sturen het proces aan vanaf de initiatieffase, de realisatie tot en met de nazorg.

Het komt geregeld voor dat de rol als projectmanager gecombineerd wordt met projectleiding en directievoering.


Quarakter

Het plan Quarakter in Lansingh Zuid in Krimpen aan den IJssel bestaat uit 277 woningen. Het aantal woningen is een mix van huur- en koopwoningen verdeeld over appartementen, eengezinswoningen, geschakelde herenhuizen en 10 vrije kavels. In opdracht van Quawonen heeft BKT het projectmanagement en directievoering verzorgd.

Bekijk project

De Zwaan - Indeling en afbouw bedrijfsruimten

In opdracht van st .Havensteder heeft BKT met de ondernemers / huurder individuele trajecten doorlopen ten aanzien van de afbouw en inrichting. De wensen zijn vertaald naar bouwkundige tekeningen en met bijbehorende technische werkomschrijving uitgezet bij de uitvoerende ondernemer.

Bekijk project

Wilt u meer informatie ontvangen?