Word jij onze nieuwe collega?

Wie zijn wij?

BKT is een bouwkundig adviesbureau dat gespecialiseerd is in het leveren van bouwmanagement bij verbouw, renovatie en nieuwbouwprojecten voor particulieren, bedrijven en (semi)overheid.

Wat doen wij?

BKT heeft ruime ervaringen in het uitvoeren van specialistisch onderzoek en het keuren van vastgoed. Dit kan bij schades, langdurige lekkages maar ook voor het aankopen van vastgoed. De rapportages van BKT voldoen aan de NHG richtlijnen. Wij werken onder andere voor particulieren, hypotheek verstrekkers, verzekeraars en makelaars.

Contactgegevens

Buitenom 255
2711 KB Zoetermeer

085 13 03 891
info@bkt-advies.nl

Waarom werken bij BKT?

 • Flexibele uren
 • 36 urige week
 • Om de week 1 dag vrij
 • Borrels
 • Bedrijfsfeestjes -/uitjes
 • Laptop
 • Dubbel scherm
 • Iphone
 • Financiele sporttoeslag
 • Pensioenbijdrage
 • Winstuitkering
 • Bonus structuur
 • Opleidingsbudget
 • Auto van de zaak

Een dag van Robbert bij BKT

Onder het genot van een bak koffie spreken we maandagochtend de komende week door. De projecten en de planning worden doorlopen. Aansluitend werk je een notulen uit van de bouwteam bijeenkomst van de vrijdag ervoor. In dit bouwteam ben jij de bouwmanager voor- en tijdens de nieuwbouw van een vrijstaand woonhuis. Als de ochtendspits afneemt spring je in de auto voor het verrichten van een aankoopkeuring in hartje Den Haag. Je inspecteert het pand op gebreken en achterstallig onderhoud. Ondertussen maak je aantekeningen en foto’s en leg je de potentiele koper uit wat de bevindingen zijn. Onderweg terug naar kantoor bel je met een aannemer om de stand van zaken na te vragen van het groot onderhoud dat je voor de VvE hebt voorbereid. Jij stemt jouw kwaliteitscontroles af op de voortgang en besluit morgen even langs te gaan. Je bent toch in de buurt voor een aanbesteding van een renovatie.

Vraag & Antwoord

Wat maakt het voor jou leuk en interessant om bij BKT te werken?

Carel

BKT is in een ongedwongen sfeer door collegiaal persoonlijk contact. Vrijheid en zelfstandigheid met eigen verantwoordelijkheid zijn speerpunten.

Ricardo

BKT geeft haar medewerkers vrijheid en hiermee veel zelfverantwoordelijkheid, ruimte voor een eigen ingeving, doorgroeimogelijkheden, een informele werksfeer en een hecht team. De combinatie van deze factoren maakt BKT een dynamische organisatie waar ik met veel plezier werk.

Robbert

Werken bij BKT geeft mij energie omdat geen dag hetzelfde is. Je bent constant aan het schakelen tussen kleine korte termijn inspecties en langdurige ver/nieuwbouw projecten. ‘s-Ochtends op kantoor, voor de lunch snel een aankoopkeuring, een lunchmeeting waarna een bouwplaats inspectie volgt. Alle facetten van (ge)bouwen komen voorbij, van beheer tot grootonderhoud of nieuwbouw. Van eengezinswoning tot appartementen- of kantoren complex. Deze afwisseling zorgt voor veel dynamiek, veel contact en de dagen vliegen voorbij.
Image
Image

Op welk project ben jij het meest trots?

Frank

Dat is een lastige vraag, ik ben op meer projecten trots. Dit jaar zijn dat projecten als Cobana, het Oceaanhuis en House of Cool; deze projecten zijn genomineerd voor de architectuurprijs van Rotterdam. Vorig jaar stonden ook 2 van deze projecten in het jaarverslag van de welstand. Waar ik hoofdzakelijk trots op ben is BKT in z’n geheel; de sfeer onderling en de relatie die wij met opdrachtgevers hebben en hierdoor ook terug blijven komen; voor sommige opdrachtgevers werken wij al meer dan 10 jaar. BKT is een organisatie dat door de collega’s een sterk merk is.

Ricardo

Gezien mijn functie kom ik minimaal in aanraking met de bouwprojecten. Het project op de Müllerpier in Rotterdam heb ik verscheidene keren mogen bezoeken tijdens het bouwproces. Voor mij was dit een leerzame periode.

Robbert

De MeerJarenOnderhoudPrognose (MJOP) in opdracht van de VvE Oranjeflat aan de Zeekant in Scheveningen. Door gebrek aan onderhoud is de flat in matige conditie. Door een MJOP op te stellen waarin al het komende onderhoud is opgenomen is inzicht verkregen in de kosten voor komend onderhoud. In overleg met het bestuur is een planning opgesteld waarbij onderhoudsintervallen en een zacht financieel beleid op elkaar zijn afgestemd. De onderhoudstatus, de wensen en de financiële ruimten vormden hier de uitdaging.

Wat is typisch BKT?

Ricardo

Zelfontplooiing, daadkrachtigheid en korte communicatielijnen.

Auke

Een leuk en jong bedrijf waar je jezelf kunt zijn en foute grappen worden gemaakt.

Unaniem

Regelmatig lekker eten!
Image

Wil jij ons team komen versterken?