EPA-W / EPA-U (NTA8800) inspecteur / adviseur

EPA-W / EPA-U (NTA8800) inspecteur / adviseur

32 - 36 uur per week

Carrière maken bij een klein bedrijf met een hecht team waar ruimte is voor ontwikkeling? Wil je een afwisselende functie met veel vrijheid? Sta je stevig in je schoenen, ben je flexibel en ben je ambitieus? Dan zoeken wij jou en solliciteer naar de functie van EPA-U / EPA-W adviseur.

Wij bieden

Wij bieden een gezellige werkomgeving, vrijheid met eigen verantwoordelijkheid, leuke opdrachtgevers, een afwisselende baan met een breed variété aan opdrachtgevers en projecten.

Wat ga je doen?

De dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het onderzoeken op locatie en in kaart brengen van vastgoed om de energieprestatie van een woning of een kantoorgebouw. Het is belangrijk dat je beschikt over ruimtelijk inzicht en nauwkeurig gebouwen kan inmeten volgens de ISSO 82.1 en de NEN 2580.

Wie zijn wij?

Wij zijn BKT en bestaan bijna 15 jaar. Wij zijn centraal gevestigd in Zoetermeer in het hart van ons werkgebied Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Met een gemiddelde leeftijd van 30 jaar zijn wij een jong, dynamische en flexibele organisatie; wij houden ons voornamelijk bezig met advies-, bouw- en vastgoedmanagement.

Wij vragen

  • actuele kennis van de BRL 9500-W;

  • actuele kennis van de ISSO 82.1;

  • actuele kennis van de NEN2580;

  • afgeronde opleidingen EPA-W / EPA-U;

  • afgeronde opleiding MTS bij voorkeur HTS bouwkunde;

  • 2 jaar relevante werkervaring;

  • je bent zelfstandig, besluitvaardig en weet prioriteiten te stellen;

  • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

Solliciteren

Ben jij onze nieuwe bouwkundig adviseur / inspecteur? Stuur je sollicitatiebrief met foto en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie? Neem gerust contact op met Frank Koot of Ricardo Jongejan, 085- 1303 891.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.