Bouwkundig adviseur / inspecteur

Bouwkundig adviseur / inspecteur

32 - 36 uur per week

Carrière maken bij een klein bedrijf met een hecht team waar ruimte is voor ontwikkeling? Wij zoeken ter uitbreiding en versterking van ons team een bouwkundige met 2 jaar werkervaring. Sta je stevig in je schoenen, ben je flexibel en ben je ambitieus? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden

Wij bieden een gezellige werkomgeving, vrijheid met eigen verantwoordelijkheid, leuke opdrachtgevers, een afwisselende baan met een breed variété aan projecten.

Wat ga je doen?

De dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het onderzoeken van vastgoed. Specialistisch onderzoek al dan niet destructief, due diligence t.b.v. aankoop en verkoop. Tevens voer je lichte kwaliteitsinspecties uit bij nieuwbouw, onderhoud en renovatie projecten.

Wie zijn wij?

Wij zijn BKT en bestaan bijna 15 jaar. Wij zijn centraal gevestigd in Zoetermeer in het hart van ons werkgebied Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Met een gemiddelde leeftijd van 30 jaar zijn wij een jong, dynamisch en flexibele organisatie en wij houden ons voornamelijk bezig met bouw- en vastgoedmanagement.

Wij vragen

  • afgeronde opleiding HTS bouwkunde;

  • 2 jaar relevante werkervaring;

  • je bent zelfstandig, besluitvaardig en weet prioriteiten te stellen;

  • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;

  • ervaring met het opnemen en opstellen van MJOP’s, quickscans en nulmetingen;

  • bekend te zijn met de NEN2767;

  • je hebt kennis van bestekken (STABU / NLSfB), kwaliteitseisen en wet- en regelgeving.

Solliciteren

Ben jij onze nieuwe bouwkundig adviseur / inspecteur? Stuur je sollicitatiebrief met foto en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie? Neem gerust contact op met Frank Koot of Ricardo Jongejan, 085- 1303 891.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.