Bouwkundig bouwmanager

Bouwmanager

32 - 36 uur per week

Wil je werken bij een klein en hecht bedrijf met een breed netwerk en een grote diversiteit aan projecten? Wij zoeken ter uitbreiding en versterking van ons team een bouwmanager. Sta je stevig in je schoenen, ben je flexibel en ambitieus? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden

Wij bieden een gezellige werkomgeving, vrijheid met eigen verantwoordelijkheid, leuke opdrachtgevers, een afwisselende baan met een breed variété aan projecten.

Wat ga je doen?

Als bouwmanager ben je vanaf het voortraject betrokken bij een project alsmede de uitvoering op zowel het proces alsmede de inhoud. De projecten variëren van seriematige woningbouw, luxe villa’s tot aan renovaties en transformaties.

Onze projecten: Nieuweroord, Cobana, Oceaan huis (West507), Laan van Spartaan, Landbouwbuurt, Vesper, Le Medi, Lupine, Quarakter, Wattierstraat, Create@Mullerpier, Panoven, House of Cool en vele luxe villa's.

Wie zijn wij?

Wij zijn BKT en bestaan bijna 15 jaar. Wij zijn centraal gevestigd in Zoetermeer in het hart van ons werkgebied Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Met een gemiddelde leeftijd van 30 jaar zijn wij een jong, dynamisch en flexibele organisatie en wij houden ons voornamelijk bezig met bouw- en vastgoedmanagement.

Wij vragen

  • afgeronde opleiding HTS bouwkunde;

  • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;

  • je bent zelfstandig, besluitvaardig en weet prioriteiten te stellen;

  • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;

  • Je hebt kennis van bestekken (STABU / NLSfB), kwaliteitseisen en wet- en regelgeving.

Solliciteren

Ben jij onze nieuwe bouwkundig adviseur / inspecteur? Stuur je sollicitatiebrief met foto en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie? Neem gerust contact op met Frank Koot of Robbert van der Laarse, 085- 1303 891.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.